Silvia’s Knip-Inn: biologische hair wellness

Kapper Zuid-Holland: wat betekent dat eigenlijk?

Er zijn heel veel salons gevestigd in Zuid-Holland, waaronder ook mijn kapsalon. Toch is er iets speciaal bij Silvia’s Knip-Inn. Ik werk namelijk met biologische producten om uw haar te verzorgen en te kleuren. Op deze pagina kunt u meer informatie vinden over de producten van een biokapper en wat de voordelen ervan zijn.

Kapsalon Zuid-Holland met natuurlijke producten

Zoals de naam zelf al aangeeft: natuurlijke producten bevatten natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Dit betekent dat de planeet eigenlijk de leverancier is om een product te ontwikkelen. Al sinds ik mijn opleiding voltooide, was het al duidelijk dat ik heel graag als natuurkapper aan de slag wou. Zeker omdat zeer weinig kapsalons in Zuid-Holland een alternatief aanbieden voor de traditionele producten.

Deze overtuiging kwam voort uit m’n interesse in natuurlijke alternatieven. Het is fantastisch om met zachte en plantaardige bestanddelen aan de slag te gaan. Zeker wanneer het resultaat zichtbaar wordt: het haar wordt sterker, voelt terug soepel en vitaal aan, wordt opnieuw gezond, krijgt een sublieme glans… Er zijn alleen maar voordelen verbonden aan natuurlijke haarverzorgingsproducten en haarverf. Zeker als kapper Zuid-Holland besteed ik veel aandacht aan de oorsprong van de producten.

Het belang van ecologie en de bescherming van de planeet neemt namelijk alsmaar toe. Elke kleine bijdrage is dus belangrijk en alle beetjes helpen. Samen kunnen ze een grote impact hebben. Hierdoor groeide mijn passie om een natuur kapsalon in Zuid-Holland op te starten. Zo kan ik mijn steentje bijdragen en ook anderen van dienst zijn die dit ook graag willen. Toch is het belangrijk om niet enkel te kijken of de ingrediënten plantaardig zijn. Ook de kwaliteit moet goed zijn om bij de beste kappers van Zuid-Holland te horen.

kapper Zuid-Holland

Kapper Zuid-Holland: het gaat nog een stapje verder

Ik ben ook enorm trots en fier te kunnen meedelen dat de producten ook van biologische oorsprong zijn! Het gaat dus nog een stapje verder dan louter natuurlijke en plantaardige ingrediënten. Deze zijn ook biologisch, waardoor ze aan nog striktere vereisten voldoen. Biologisch houdt in dat de productie van de ingrediënten op een zo natuurlijk mogelijke manier gebeurt en er zo weinig mogelijk invloed is van de mens. Er is dus respect voor de processen van Moeder Natuur. Het spreekt voor zich dat een biologische oorsprong ook de natuur ten goede komt en de meest milieuvriendelijke optie is.

Productaanbod van deze kapper Zuid-Holland: natuurlijke haarverzorging

Bij Silvia’s Knip-Inn kunt u terecht voor zowel de verzorging van uw haar als een mooi nieuw kleurtje. Als een van de kapper Zuid-Holland neem ik mijn tijd voor u. Uw kapsel zal perfect passen bij uw persoonlijkheid. Als u uw haar laat knippen en brushen, ontvangt u namelijk een persoonlijke behandeling op basis van aromatherapie. Eerst wordt er gestart met een hoofdhuid- en haaranalyse en daarna krijgt u een treatment afgestemd op deze analyse. De persoonlijke behandeling met etherische oliën heeft voor elk wat wils. De eerste categorie is haarkleur. Daarbij kies ik een type dat uw haarkleur zal versterken en aan intensiteit doet toenemen. Verder voeg ik ook nog etherische oliën toe voor het wellness aspect. Zo kunt u volledig tot rust komen en helemaal ontspannen. Mijn kapsalon Zuid-Holland is dus ook een wellness salon! 

Ten slotte worden er ook nog etherische oliën toegevoegd die focussen op hoofdhuid- en haarproblemen. Dit is voor mij het belangrijkste aspect van de aromatherapie: uw problemen worden verlicht en verzacht. De eerste soort is het oplossen van verschillende haarproblemen: droog haar kan hersteld worden en onzuiverheden kunnen verwijderd worden. Verder is er ook nog een focus op de hoofdhuid: de talgproductie reguleren om een vette hoofdhuid te vermijden, een droge hoofdhuid in balans brengen om schilfers te voorkomen, de geïrriteerde en/of jeukende hoofdhuid verlichten en ten slotte ook nog de haarzakjes versterken om haaruitval te doen afnemen.

kapsalon Zuid-Holland

Beste kapsalon Zuid-Holland dankzij kwalitatieve producten

Ik hecht verder ook zeer veel belang aan de kwaliteit van de producten waarmee ik werk. Wanneer ik uw haar verzorg of kleur, moet dit tiptop in orde zijn. Mijn doel is u laten stralen en dat kan alleen als ook de producten van hoge kwaliteit zijn. Daarom koos ik als kapper Zuid-Holland voor het merk Hairborist. Dit is een Belgisch merk dat kwalitatieve plantaardige producten fabriceert met aandacht voor de planeet.

Hun producten bevatten het kwaliteitslabel Ecogarantie, het strengste label van Europa. Dit label garandeert dat de samenstelling van de producten goed is voor zowel mens, dier als natuur. Maar het gaat ook verder dan dat. Er wordt ook verzekerd dat het merk op zich duurzaam, ecologisch en milieuvriendelijk is. Aangezien de producten aan zo’n strenge vereisten voldoen, ben ik 100% overtuigd dat deze producten de beste zijn op de markt.

kappers Zuid-Holland